Hem yaratıcı stratejiyi hem de pazarlama stratejisini odağına alarak strateji disiplinini uçtan uca, tüm noktalarda daha görünür kılmak amacıyla ilk kez 2021’de düzenlenen Curious Felis, bu yıl dördüncü kez gerçekleşecek. Başvuru döneminin 19 Ağustos itibarıyla başladığı Curious Felis’te başvurular reklamverenler için açılan Dönüştüren Pazarlama Stratejisi ve ajanslar için açılan Yaratıcı Strateji olmak üzere iki ana bölümde değerlendirilecek.

Dönüştüren Pazarlama Stratejisi Bölümü’nün jürisine Eti Türkiye Pazarlama Grup Başkanı Aynur Keskin, Yaratıcı Strateji Bölümü’nün jürisine ise Publicis Groupe Türkiye Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Bortaçina başkanlık edecek.

Curious Felis, yıl boyunca yaratıcılığı ve başarısıyla dikkat çeken kampanyaların arkasındaki strateji liderlerini ve genç yetenekleri ödüllendirerek bu alana daha fazla yetenek kazandırmayı hedefliyor.

Jüri, yarışma takvimi, bölümler ve bilmeniz gereken kurallar hakkında daha detaylı bilgiye web sitemizden ulaşabilirsiniz. Yarışmaya başvurmak için önce buradan üye olabilir, üye olduktan sonra başvurularınızı buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Kazanan projelerin her yıl olduğu gibi WARC’ta listeleneceği yarışmaya başvuru için son tarih 4 Ekim 2024.